MANİSA / AKHİSAR - Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Yeşilay Kulübümüz ve  öğrencilerimiz sıfır atık projesini gerçekleştirdiler . Öğrencilerimiz bu proje ile geri dönüşümün önemi hakkında bilgi sahibi oldular. Öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık. Nice verimli faaliyetlere

Nis

Tübitak Projesi ve sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Manisa ilimize gezi yaptık. Gezi kapsamında Osmanlı müzesi, Osmanlı Tıp Müzesi, Sultan Cami ve Külliyesi, Manisa Mevlevihanesi, Dioramik Mesir Müzesi, Çanakkale Şehitleri Müzesi ziyaret edildi. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZ ALANLARI TANITIMI VİDEOSU YOUTUBE KANALINDA VE İNSTAGRAMDA YAYINLANMIŞTIR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYİP BEĞENEBİLİRSİNİZ. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Erasmus Days etkinlikleri kapsamında geçmişten bugüne Erasmus tecrübelerimizi diğer kurumlara aktarıyoruz.

Haz

Okulumuzda ''Her Yerde Matematik Projesi'' kapsamında matematik parkuru düzenlenmiştir. Keyifli ve matematik dolu anlarımızdan kareler...

Haz

Okul dergimizin ilk sayısı başarılı bir şekilde yayımlandı. Okul dergimiz; okulumuz ve bölümlerimiz hakkında bilgilerden, okul etkinliklerimizden, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özgün şiirlerinden ve yazılarından oluşmaktadır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri değerler eğitimi kapsamında Ocak ayı değerleri olan dürüstlük ve özdenetim konularında eğitici videolar izlediler.

Eyl

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ortaokulu başarıyla bitirip liseye başlayacak öğrencilerimize yönelik "Liseye Hoş Geldin" kitapları hazırlandı.

Haz

Okulumuz mobilya bölümü öğrencileri ve öğretmenlerimiz Masifhome ve Akkuzu Kereste San. Tic. işletmelerine ziyarette bulunarak gözlem yaptılar. Öğrencilerimizin mesleki tecrübelerini artırarak bilgi birikimine katkı sağlayan bu ziyaretlerde ulaşımımızı sağlayan Akhisar Organize Sanayi Müdürlüğüne ve misafirperver işletmelerimize teşekkür ederiz.

Haz

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen lise tanıtım fuarında yerimizi aldık. Öğrencilerimizin yapmış olduğu el emeği ürünlerimiz, projelerimiz ve sosyal kültürel etkinliklerimiz yoğun ilgi gördü. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Haz

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekibinde görevli polisler okulumuzda siber güvenlik ve güvenli internet kullanımı semineri gerçekleştirdi. Bu faydalı seminer için teşekkür ederiz.

May

Mesleki eğitimin tanıtılması ve uygulamaların yerinde incelenmesi için okulumuz Makine Teknolojileri bölümü öğrencileri ve öğretmenlerimiz SANİCA fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.Bizleri kabul eden değerli SANİCA fabrikasına ve ulaşım sponsorumuz olan ATATUR'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimiz  Eksen Eğitim Kurumlarında düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katılmıştır. Öğrencilerimiz çeşitli üniversitelerin tanıtım standlarını ziyaret ederek bilgi aldıktan sonra meslek seçiminin önemi konulu seminere katılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fadim YEMİŞ 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize üniversite tanıtımında bulunmuştur. Öğrencilerimize meslek seçiminin önemi ve tercih yaparken nelere dikkat edilmesi noktasında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Akhisar MYO bünyesinde bulunan labaratuvar teknolojisi bölümünün eğitim faaliyetlerinden ve iş olanaklarından bahsetmiştir. Bu faydalı seminer için kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuz bisiklet kulübü Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sağlanan bisikletlerle ''Çevrimdışı zamanlar bizi hayata bağlar.'' projesi kapsamında bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirmiştir.